Najnovšie recenzie zo sekcie Fritézy
- Dizajn
- Zvukové signály
- Chuť pokrmov, jedlo sa nekúpe v oleji
- Ovládanie fritézy
- Veľkosť
- Kratší kábel do zásuvky, ale nie je to veľkou prekážkou.
Perfektný pomocník do kuchyne na každodenné použitie. Mala som miernu obavu z chuti pokrmov, pretože sme doma veľa jedál smažili na oleji, tomu je ale teraz koniec. Moje obavy boli zbytočné. Jedlo nie je vysušené, ale zároveň sa nekúpe v oleji.
Prekvapilo ma množstvo funkcií varenia a veľmi oceňujem funkciu udržania teploty.
Skvelý parťák do nového začiatku ohľadom zdravšej prípravy pokrmov.
Najradšej by som už nepoužívala nič iné.
PS: kuracie prsia s kukurično-parmezánovou kôrkou z tejto fritézy sú teraz najobľúbenejším pokrmom v našej rodine. ❤️
Súper
výborný produkt
- Som maximálne spokojná
- Tichý, vykonný a hlavne veľký objem
- Pekný design
- Apka v mobile (anglická verzia) recepty
- Ovládanie cez WIFi
- Používanie vyzerá byť návykové
- Malý,netreba veľa oleja,vynikajúci pre dve osoby
Výhodný
- Super
- Mechanické ovládanie
Hľadala som dlho, kým som našla fritezu, ktorá by spĺňala parametre a funkcie podľa mojich požiadaviek, avšak nikde nebolo uvedené , že ma takú poistku , že v nej nestihnem urobiť obed pre moju rodinu, lebo friteza sa vypne a ani o tom neviete , nič na to neupozorni a jedlo sa len kúpe v oleji , čiže ešte mi ho aj znehodnotilo. Chcela som si v kuchyni uľahčiť prácu , ale nič som tým nevyriešila, len som vyhodila peniaze do koša.
- dobrá
- Najlepší
- Všetky jedlá zatiaľ pripravila dokonale
- Veľká výhoda je spodná špirála, nemusíte jedlo otáčať
- Pre krásny dizajn
- Výborne pripravené ražnici pomocou dodaného príslušenstva
- Cena primeraná kvalite
- Nemá žiadnu
- Pekny dizajn
- Relativne ticha
- Tazko sa vybera miska
- Ovladanie mi pride zastarale
- Nepamata si stav ked vyberiete misku aby ste napriklad hranolky otocili tak musite zacinat odznovu
- Navod iba v EN co niekomu moze vadit
Celkovo by som ovakaval lepsi softver.
Na jednochue pouzivanie je to ok ale nato vam asi stacia aj lacnejsie verzie.
- krásny dizajn, veľká nádoba
- Kvalitný tovar
- Pekný dizajn
- Kvalitná air fritéza
- Bezkonkurenčná cena vzhľadom na veľkosť 7L
- Robíme v tom min. 10 vecí ... od chleba po zeleninu
- Výsledkom sú chutné a zdravé jedlá
- Typické kazítka. V prípade potreby opravy po uplynutí záručnej doby vám oznámia,že náhradný diel už nie je k dispozícii. Nemajú zazmluvnené servisy. Fritézu môžete po 3 - 4 rokoch od nákupu vyhodiť. A to sa označujú za výrobcov špičkovej nemeckej kvality.
Nekupovať tento produkt, hocičo "neznačkové" vydrži dlhšie. Obchod nie je schopný zabezpečiť pozáručný servis
Klarstein AirVital
Registrovaný používateľ
Pridané: 19. augusta 2023
(naposledy upravené 19. augusta 2023)
- Žiadne
Dostatocne velku priestor, pre viac kusov napr.reznov treba viackrat naplnit kos
- v lete skvelá vychytávka aj na cesty
- dostatočné rozmery
- rýchlo sa vyhreje a rovnomerné výsledky
- dobre sa čistí
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »