Najnovšie recenzie zo sekcie Fritézy
- Na hranolky alebo rezne......
Lacný materiál, pri druhom použití sa mo odlomil gombík. Na mail mi bolo odpísané že náhradné nepredávajú. Takže fritéza je nepoužitelná a ide rovno do koša. Zbytočne vyhodené peniaze.
Veľká spokojnosť
- produkt budeme používať pri návšteve
- objem 3 litre je výhoda
- Výhoda, že je to úplne bez oleja,super
- Veľkosť nádoby
- Vzhľad
Klarstein AeroCrisp 6 OV5
Pridané: 16. októbra 2024
(naposledy upravené 16. októbra 2024)
Zakúpený v Klarstein
Produk som zakúpila v analógovej verzii. Sám o sebe je veľmi pekný avšak kolieska sú nefunkčné, jedno už prišlo prasknuté a sú vyrobené z plastu, čiže je pravdrpodobné, že nevydržia teplotu.
Škoda produkt by bol inak super, keby sa trošku viac investovalo na túto dôležitú drobnosť.
- Podobný produkt som už mala. Varím len určité jedlá na spotrebiči. Výhoda je, že pri varení nemusíte stáť a miešať.
- Veľmi málo o obsluhe výrobku. Dokumentácia bola v slov. jazyku poslaná meilom. Dodatočné info. ohľadom programovania som odsledovala na youtube.
Vzhľadom na vysokú cenu výrobku, až tak nedoporučujem. Prevedenie je kvalitné aj recepty akési v iných jazykoch v pribalenej knižke. Musím skúšať. To čo som si uvarila nebolo zlé. Predtým som mala výrobok bez pridanej panvice hore a s tým som bola spokojná.
- zatiaľ málo, ale som spokojná
- zatiaľ nič
- super
Frítéza má jednoduchú obsluhu, rýchla príprava jedla, ktoré si zachová šťvnatosť vnútri a chrumkavé na povrchu. Praktický pomocník v domácnosti.
- Rýchle zohriatie má vysoký výkon
Jedlo je chutné a rýchlo varené - som spokojný.
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení horkovzdušné fritézy Niceboy ION AirFryer PRO. Pěkný den, Niceboy
- spolahlivost kvalita
- Rýchla príprava jedla.
- Produkt sa úplne nezhoduje s popisom na internete. Uvítala by som recepty
Rýchla príprava jedla.
Produkt sa úplne nezhoduje s popisom na internete. Uvitala by som pri dodaní vyrobku priložiť recepty.
- ľahko umývateľná, malý rozmer
- funguje fajn
- ľahko sa prenáša, plastové rukoväte na bokoch aj na pokrievke nie sú počas používania horúce
- nízka cena, naša predošlá rotovacia fritéza stála vyše 100 EUR a bol veľký problém ju čistiť, čo bol dôvod jej výmeny
- ešte sme sa nestretli s fritézou, u ktorej sa špirála vkladá priamo do olejovej nádoby (na dno pod kôš) a ani to v popise tovaru nebolo uvedené. Kúsok zolácie z jedného drôtika je ponorená v oleji sa v tom mieste sa roztopila. Samotnú špirálu možno čistiť len s "trochu navlhčenou handričkou", tak neviem, či sa to bude dať čistiť, ak k nej prilnie napr. roztečený syr či cestíčko.
- Fritéza samotná aj obaly po rozbalení neskutočne smrdia (dva dni nám smrdel dom), čo by nevadilo, keďže sa väčšina dielov dá umyť, ale najviac smrdela samotná špirála, ktorá sa ponára do oleja a kvôli tenkým drôtikom a ich napojeniu, čo zo špirály vedú, vytvára dojem, že s ňou treba zaobchádzať naozaj opatrne. Pred prvým použitím sme ju teda utreli vatovým tampónom namočeným v alkohole...
- nesklopná rúčka koša počas nepoužívania zavadzia a jej plastová rukoväť pôsobí ako hračkárska
- vykon, funkcie
vysoka cena
- Super produkt
- Rychle a chutne varenie
zatial ziadne
- Zdravé a rýchle varenie bez tuku
Klarstein AeroVital Deluxe
Pridané: 1. októbra 2024
(naposledy upravené 1. októbra 2024)
Zakúpený v Electronic Star
- Elegantní dizajn, krajší ako na obrázku, zatiaľ som nepoužila
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »